Blogger
Flickr
Cím: 1225 Budapest, Őszirózsa u. 4. | E-mail: mail@karabiner.hu | Telefon/Fax/Üzenetrögzítő: +36-1/207-1898

Módosulnak egyes, a katasztrófavédelmet érintő kormányrendeletek

A 74/2012. (IV. 13.) Korm. rendelet elsősorban a katasztrófavédelmet érintően módosítja a hatóságok eljárási rendjét szabályozó kormányrendeleteket, köztük a tűzvédelmi bírság kiszabását is. …

A módosítások érintik az országos településrendezési és építési követelményekkel; a veszélyes katonai objektumokkal; az országhatárt átlépő hulladékszállítással; a külföldi bizonyítványok és oklevelek elismerésével; az Országos Atomenergia Hivatal feladatkörével; a katasztrófavédelmi bírság és hozzájárulás szabályozásával; a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek elleni védekezéssel; a katsztrófavédelmi törvény végrehajtásával; a hivatásos, önkormányzati, létesítményi és önkéntes tűzoltóságokkal; a tűzvédelmi hatósági feladatok ellátásával és a tűzvédelmi bírsággal; a tűzvédelmi tervezői tevékenység folytatásának szabályaival foglalkozó Kormányrendeleteket.

A módosítások 2012. április 15-én lépnek hatályba.

Elérhetőségeink

Cím:
1225 Budapest, Őszirózsa u. 4.
E-mail:
mail@karabiner.hu
Telefon/Fax/Üzenetrögzítő:
+36-1/207-1898

Facebook

Blogger

Hírlevél

Hírlevelünkre feliratkozva rendszeresen értesítést kaphat a tűzvédelem és a munkavédelem területét érintő jogszabály-változásokról, a tűzvédelmi és munkavédelmi jellegű eseményekről, az ezekkel kapcsolatos hírekről, hasznos tudnivalókról.

InformációNév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

captcha

Munkavédelem-Wikipédia | Tűzvédelem-Wikipédia | Munkavedelem.lap.hu | Tuzvedelem.lap.hu